Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért távolítottuk el oldalunkról Moldova György Valencsik Ferencről szóló írását?

2011.01.07

Internetes hálószemünk Moldova György Baloldalt, ahol a szív dobog című művében (pontosabban: interjúsorozatában) a 4. részben Valencsik Ferenc is szerepelt. Az interjút 2010 augusztusában tettük fel.

2011. január 6-én az alábbi levél érkezett hozzánk Valencsik Ferenctől:

Kérem továbbítani a Magyar kommunista Munkáspárt karcagi szervezet vezetőjének! Köszönöm.
Magyar Kommunista Munkáspárt Karcag városi alapszervezete
Tisztelt Cím!
A www.munkas.eoldal.hu honlapon található tájékoztatás szerint a karcagi alapszervezet működteti a nevezett portált.
A honlapon szerepel Moldova György író - több mint 15 éve - velem készített interjúja is:  http://www.munkas.eoldal.hu/cikkek/moldova-gyorgy-irasai/baloldalt_-ahol-a-sziv-dobog-_1992-1999__-4_-valencsik-ferenc
Tekintettel arra, hogy Moldova Úrnak az interjú elkészítésekor KIZÁRÓLAG a Magyar Hírlapban, valamint az író  interjúkötetében engedélyeztem a velem készített anyag közzétételét, más lapban, internetes portálon NEM, tisztelettel kérem, hogy azt haladéktalanul, legkésőbb 24 órán belül, távolítsák el az alapszervezetük által működtetett www.munkas.eoldal.hu honlapról. Köszönöm.
Gyors intézkedésüket remélve,tisztelettel: Bp., 2011. január 05.

Egy nappal később, 2011. január 6-án az interjút eltávolítottuk, és az alábbi levelet küldtük el az érintettnek:

Kérésének megfelelően a szövegből az ön nevét, illetve most már az egész állományt töröltük! Sajnáljuk,hogy meg kellett csonkítani Moldova György írását az ön megváltozott nézetei miatt!
Tisztelettel Nagy József a honlap üzemeltetője!

Egy nappal később, 2011. január 7-én az alábbi levelet kaptuk Valencsik Ferenctől:

Tisztelt Uram!
Köszönöm szépen!
Nem változott meg a nézetem. EGYETLEN poltikai oldal környezetében, vagy azokhoz bármi módon is kapcsolhatóan sem kívánok feltűnni.
KÖSZÖNÖM, hogy eleget tett kérésemnek. Tisztelettel: Valencsik Ferenc

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

miért esett át ilyen válogatott kinzásokon egy ember?

(egy művész , de van ahol senki, 2015.04.28 23:36)

http://roxy-joker.webnode.hu/ujdonsagok/ maguknak még fogalmuk sincs arrol, maguk előtt és kis részben maguk alatt mik tőrténtek...Olvassák el az igazságot, és dobják szemétbe az aljasok hazugságait....és tegyenek végra az álldozatokért, érdembe.... volt saját háza, de még betegen is neki ki kell termelni az albérleti kőltséget....csak emliteném, nem elmebetegség, hanem sérv és allergia... de csak olvassák el... Hitler korában nem voltak ilyen kinzások....egy teljesen normális emberrel, aki csak élni akart, de megállni nem hagyták....

Karcag

(Nagy József, 2011.01.08 18:47)

A gogle keresőben a szöveg azért marad meg,mert a robot heti gyakorisággal olvassa le az oldalt! Ilyen a kereső technológiája,nem tudunk beavatkozni a folyamatba!Én a tőlem elvárhatót és kötelezőt megtettem,további intézkedést nem igényel az automata meg fogja oldani a gondot!