Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nincs már MDF, SZDSZ, FKGP Karcagon, de Munkáspárt van

2011.12.19

December 8-án tartotta idei utolsó taggyűlését a karcagi Munkáspárt.

karcag_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horváth Sándor elnök beszámolt arról, hogy a tagság milyen központi és helyi szervezésű rendezvényeken, megemlékezéseken és nagygyűléseken vett részt 2011-ben. Emékeztetett arra, hogy Karcagon nincsen már MDF, SZDSZ, FKGP, KDNP, MIÉP és egyéb kisebb polgári pártok, de a Munkáspárt ma is létezik és dolgozik. Ezt Karcagon csak a Fidesz és a Magyar Szocialista Párt mondhatja el magáról az elmúlt 22 évben alakult pártok közül.

karcag_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horváth Sándor ismertette, hogy milyen taglétszámváltozások történtek 1989 óta a karcagi Munkáspártban. Sokan eltávoztak az élők közül, de érkeztek új tagok is, különösen éppen 2011-ben. Mindenesetre az a tény, hogy Thürmer Gyula országos elnök Karcagra és Tiszaburára éppen azért jött el, hogy átadja az új tagok párttagsági könyvét, mutatja azt, hogy a Munkáspártra szükség van.

Az elnök arról is beszélt, milyen tervei vannak jövőre a Munkáspártnak. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy a Központi Bizottság határozott arról, hogy méltó módon kell megünnepelni Kádár János születésének 100. évfordulóját (2012. május 26.). A párt különféle emléktárgyakat (kulcstartó, naptár stb.) árusít annak érdekében, hogy megteremtse a megemlékezés anyagi alapjait.

A Központi Bizottság december 17-én, szombaton tartja utolsó idei ülését (amely egyben megemlékezés arról, hogy 1989-ben ezen a napon született újjá a Magyar Szocialista Munkáspárt, amely előbb Munkáspárt, majd 2005 óta magyar Kommunista Munkáspárt néven folytatja harcát a magyar dolgozókért, nyugdíjasokért és a közösségi társadalomért. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei alapszervezet pedig december 23-án, pénteken zárja az évet Szolnokon, a megyei pártházban.

karcag_3.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.